Zaakvoerders van het familiebedrijf Bakkerij Kenis

Familiebedrijf waar kwaliteit centraal staat

Bakkerij Kenis is ontstaan vanuit een familiebedrijf & is trots nog steeds te handelen als een gepassioneerd familiebedrijf met een hechte ploeg medewerkers.

Wij produceren brood, banket & patisserie dat met de fijnste zorg wordt geproduceerd, wij doen alles wat nodig is om een onberispelijke kwaliteit te evenaren – dit is een globaal doel voor éénieder in Bakkerij Kenis.

Vaak wordt gezegd "je bent wat je eet", bij Bakkerij Kenis geloven we sterk dat een krachtig ontbijt zorgt voor een goede start van de dag.

Wij houden ervan om mensen samen te brengen aan de feesttafel, zodat ze samen aangename familiale en vriendschappelijke momenten kunnen beleven.

Kwaliteit is een overweging, een keuze, een bewuste keuze om het beste te geven.

Wij geven nooit op. Wij delen ons succes, wij volharden. Wij werken als één, maar laten het individu toe hun eigen dromen na te streven.

Bij Bakkerij Kenis laten wij een gevoel na, wij gaan voor duurzaamheid en lange termijnrelaties, ons engagement is het hart van onze ondernemendheid.

Hetgeen we produceren, is net zoals de ovens, het hart van onze bakkerij.

Wij geloven in wat we doen & wat we maken. Wij geloven dat details het verschil kunnen maken!

Brood in de oven

Vernieuwing

Door de jaren heen hebben we ons aanbod uitgebreid en zijn er winkels bijgekomen. Aangetrokken door onze dagverse kwaliteitsproducten vertrouwen steeds meer professionele klanten op ons: koude bakkers, horecazaken, rust- en ziekenhuizen. Om onze onberispelijke kwaliteit te kunnen blijven garanderen, hebben we beslist om een gloednieuw atelier te bouwen. Als locatie, dichtbij vele van onze klanten, kozen we Bree.

Atelier Bakkerij Kenis Bree
Zonnepanelen op het dak van Atelier Bakkerij Kenis Bree

Bewust duurzaam

De nieuwe bakkerij, is optimaal afgestemd op de toekomst. We maken gebruik van de modernste installaties en de nieuwste technologieën ter wereld. En, omdat bakken veel energie vergt, kozen we heel bewust voor duurzaamheid. Bijvoorbeeld voor alle koudetechniek installaties (frigo’s, diepvriezen, rijskasten,...) gebruiken we CO2 als brandstof en zijn we in staat om quasi volledig energie neutraal te werken. (Global warming potential <1 !) Ook voor onze ovens recupereren we de overtollige warmte om het consumptie water energiezuinig te kunnen verwarmen. Tijdens daguren zijn we zelfvoorziend door het gebruik van een uitgebreide zonnepanelen installatie.

Bij ons is het brood dat je vandaag proeft, dat gister nog bloem was.

Kwaliteit voorop

Door de grootte van de bakkerij is er meer ruimte om de degen langer te laten rusten & rijzen, dat proef je in de smaakontwikkeling van al onze gerezen producten.

Wat is er mooier dan samen met vrienden en familie genieten van een heerlijk ontbijt/brunch, of samen genieten van een heerlijk vieruurtje.

Versgebakken broodjes