Bestellen voor morgen kan tot 19 u.
Ons vakmanschap, dat maakt ons brood zo lekker

Ons vakmanschap, dat maakt ons brood zo lekker

Het ene brood is het andere niet. Wij, warme bakkers, maken het verschil. Met de stielkennis die we hebben geërfd en bijgeschaafd. Met de kwaliteit van onze ingrediënten. Met de tijd die we geven aan het gistingsproces. En de tijd die het deeg nodig heeft om te rusten en te rijzen.

Weet je wat mensen wereldwijs als één van de heerlijkste geuren beschrijven? Die van vers brood. Kom maar eens je neus ophalen in één van onze bakkerijen. Geef je ogen de kost, kies het brood waar je vandaag het meest zin in hebt en zet straks je tanden in een boterham die smaakt zoals een boterham al eeuwen hoort te smaken!

Het verschil tussen vers en vers gebakken

Je stapt naar huis met onder de arm een brood dat nog warm aanvoelt. En dan denk je waarschijnlijk: verser kan dit brood niet zijn. Terwijl het misschien om afbakbrood gaat.

Gelukkig weet je bij ons zeker dat je nooit met opgewarmde kost te maken hebt. Want van al onze broden die vandaag de winkel verlaten, hebben we de voorbije nacht in onze eigen ateliers het deeg bereid. Dat noemen wij dus echt vers brood.

Onze krakers, knapperig en licht

Onze krakers, knapperig en licht

Je zou een kraker een minibroodje kunnen noemen. En net zoals miniatuurkunstenaars maken wij er een erezaak van, deze broodjes tot in de kleinste details perfect af te werken. Krakers zijn kwetsbaar en kunnen snel taai worden. Hoe houden wij ze dan zo lang krokant ? Het geheim schuilt in de voorbereiding. We gebruiken de beste tarwe en gist en geven het deeg de tijd om te rusten en rusten en op smaak te komen. Net zo lang als ons brood. Het resultaat proef je meteen. Maar je kan het ook zien en voelen: een goudbruin gebakken kraker, met een knapperige, dunne korst en een zalig zachte binnenkant. Daar wordt je met de glimlach voor wakker!

Onze eclair met pudding, vervuld van heerlijkheden

Van al onze gebakjes is de eclair met pudding gevuld en afgewerkt met chocolade zo’n beetje ons vlaggenschip. Voor deze lekkernij kunnen we ons helemaal uitleven met onze allerbeste basisproducten. Ons huisrecept van verse zuivere pudding met verse koeienmelk, om duimen en vingers van af te likken! Trakteer jezelf.

Onze eclair met pudding, vervuld van heerlijkheden